Wie zijn wij?

Even voorstellen

Standerlink richt zich op het creëren van inclusieve arbeid. Als ‘social enterprise’ verzorgen wij contentbeheer voor webshops, het ontwikkelen van webshops en SEO activiteiten tegen een concurrerende prijs. In een volgende fase worden ook administratieve en digitale diensten aangeboden.

Standerlink is in 2018 opgericht door Peter de Jongh, directeur van Standergroep. Hij constateerde dat het niet altijd mogelijk is om voor iedereen een duurzame arbeidsplek te verwerven, maar dat hier wel vraag naar is, zowel vanuit werkzoekenden als werkgevers. Werkzoekenden zijn vaak zeer gemotiveerd en leveren goed werk, maar de voorzieningen en werkaanpassingen die voor een deel van deze doelgroep nodig zijn kunnen niet altijd door een regulier bedrijf worden geregeld. Standerlink biedt hiervoor de oplossing.

Door samen te werken met StanderLink geeft u actief invulling aan uw beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Social Return On Investment (SROI).

Interesse

Standerlink wil graag in contact komen met eventuele samenwerkingspartners. Wij zijn klaar om verder uit te bouwen en te laten zien wat wij kunnen betekenen voor zowel de doelgroep als opdrachtgevers.

Bent u geïnteresseerd in ons concept, hebt u vragen en/of ideeën? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons. Wij zijn benieuwd naar uw reactie en willen graag met u in gesprek.